23 травня в заміському ресторані Fabius під Києвом відбулася довгоочікуване для всіх фанатів весілля продюсера Потапа і співачки Насті Каменських.

Про подію повідомив сам Потап в день знаменної святкування, виклавши на своєму YouTube каналі відеокліп на пісню "Константа", головне героїнею якого виступила сама Каменських. У фіналі кліпу пара постала перед глядачами у весільних нарядах.

Потап і Настя Каменських
Потап і Настя Каменських

Заклад, де проходило весілля, прикрасили десятками живих квітів, а на літній терасі встановили великі екрани. Крім цього, біля лісу біля ресторану, встановили арку: саме там і озвучили свої обітниці Настя Каменських і Потап.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Зазначимо,що пара старанно намагалася приховати майбутнє весілля і навіть в запрошеннях на торжество не вказала місце проведення. Але, всю контору "спалила" Оля Полякова, яка спочатку анонсувала на своїй сторінці в Instagram,що буде вести стрім події, а потім вийшла в прямий ефір на YouTube, який знімав її менеджер.

Оля Полякова
Оля Полякова

В ефірі вона зізналася, що пара "забила дату" весілля ще рік тому. На відео видно, що був накритий фуршет, грала класична музика. Щоб привітати молодих, вишикувалася довга черга. "Яка гарна пара!" захоплювалася Полякова, вперше побачивши молодих.

Далі Ольга підходила до кожного гостя, намагаючись випитати, хто що подарував. Більшість посміхалися і намагалися відмовчатися. Полякова навіть поспілкувалася і пообіймалась зі своєю "конкуренткою" Тіною Кароль, яка зізналася, що подарувала молодятам гроші.

"От молодець. А я ні - я купила подарунки. Я подумала, подарунки будуть дешевше, ніж гроші. Таку суму не подаруєш", -зізналася Полякова.-"Жартую! Я купила дорогий, подарувала оф*генну штуку".

Ольга також запитала і про особисте життя Кароль, про її стосунки з Dan Balan і уточнила, чи буде у них таке ж весілля:
"Не відповім. У мене є Ольга Полякова, я заявляю офіційно" - відповіла Тіна і обнялася з артисткою.

Користувачі мережі подякували Поляковій за приголомшливий стрім, який вона зняла в притаманному їй гумористичному стилі.

Нагадаємо, колишню дружину Потапа засипали незручними питаннями про шлюб з Каменських: "На весілля підеш?"

Як повідомляв портал Знай.uа, Каменських показала, як відзначила свій день народження з Потапом.

Також Знай.uа писав, що Настя Каменських напередодні святкування Великодня порадувала шанувальників несподіваним знімком, на якому постала в незвичному образі.