Учасники кулінарного проекту на СТБ "МастерШеф. Професіонали" у новому випуску покажуть всі свої вміння справжнім гурманам. Вони будуть готувати для французьких дипломатів.

"Професіоналам доведеться захищати честь України, адже саме французи придумали високу кухню - haute cuisine. А тепер учасникам доведеться показати, на що здатні українці. Вони не раз доводили, що прекрасно розбираються у французькій кухні, але цей день буде особливий. Ми запросили справжніх гурманів! Готувати французьку кухню для французів – це все одно що під час Чемпіонату з футболу грати на чужому полі, в той час як за тебе вболіває вся країна", - розповідає Ектор Хіменес-Браво.

Відомо, що до них у гості завітають не тільки гості з французького посольства, але також французькі журналісти, ресторатори та шефи. Двом командам доведеться скласти меню з 3 закусок, 3 основних і 3 десертів французької кухні. Крім того, один з гостей вегетаріанець, а значить, потрібно врахувати і його смакові переваги.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Нагадаємо, шефи битимуться з переможцями минулих сезонів.

Як повідомляв Знай. ua, секрети бога м'яса з "МастерШеф. Професіонали".

Також Знай. ua писав, що які випробування чекають на учасників у новому випуску "МастерШеф. Професіонали".