Відома українська співачка Світлана Лобода, яка живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила поділитися з шанувальниками найпотаємнішим. Артистка показала на своїй сторінці в соцмережі Instagram відеозвернення, адресоване дітям-фіналістам російського шоу "Голос. Діти".

Як відомо, у фіналі "Голосу" зустрілися троє дітей, серед яких донька співачки Алсу Мікелла, тренером якої була Світлана Лобода, і яка в підсумку виграла в цьому конкурсі. Скандал розгорівся відразу ж після оголошення результатів, коли Перший канал звинуватили в накрутці голосів за дочку Алсу, яка нібито заплатила за перемогу дівчинки. У результаті телеканал анулював результати фіналу і оголосив новий підрахунок голосів. Ось тільки Світлана Лобода відмовилася брати участь в цьому і записала відеозвернення до дітей і їх батьків.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.ua" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.