Відома українська співачка Тіна Кароль часто підігріває інтерес до своєї персони чуттєвими та водночас спокусливими фото на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram. Так, цього разу Кароль опублікувала чорно-білу світлину, де вона позує лише у білизні.

На фото поп-діва позує у білизні чорного кольору та кокетливо посміхається. Співачка у виграшному ракурсі показала ідеальний прес.

Шанувальники зірки не пройшли повз такої публікації й буквально засипали Кароль компліментами.

"Це дуже несподівано зараз було", "Боже, тільки три дні Зеленський президент. А тут в країні таке твориться", "Ніби знаєте: "щоб зрозумів, кого втратив", "Можна, будь ласка, шрифт ще більший капсу, тому що навіть ці букви здаються недоречно малими і мені їх не вистачає, аби повністю виразити моє офігівання. Ти прекрасна", "ось це шок", "Афігеть, весілля вдалося", "Тін, у мене пельмені збігли", "Спершу не зрозуміла, хто це", "У Каменських з'явився Льоша і вона почала такі фото публікувати, а так подумати...Тіна, весілля не за горами?" - написали в коментарях шанувальники.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Зазначимо, що нещодавно відбулося весілля Потапа та Насті Каменських. На події було безліч знаменитих гостей, серед яких і українська поп-діва Тіна Кароль. Співачка привітала пару, виконавши пісню та вразила усіх глибоким декольте. На фан-сторінці Кароль у соціальних мережах з'явилося відео, де вона співає для молодят.

Нагадаємо, Настя Каменських із матом поцілувала Тіну Кароль на власному весіллі: відео.

Як повідомляв портал Знай.uа, Каменських показала, як відзначила свій день народження з Потапом.

Також Знай.uа писав, що Потап і Настя Каменських зворушили всю країну: тремтіли голоси, на очах сльози.