Популярна артистка Настя Каменських, яка днями одружилась із Потапом, може стати новим тренером 10 сезону вокального шоу "Голос країни". Як відомо, завтра, 26 квітня на екрани вийде п'ятий сезон вокального шоу "Голос. Діти".

Творці проекту вже задумуються над тим, хто займе тренерські крісла ювілейного сезону дорослого "Голосу країни". Очікується, що зйомки талант-шоу почнуться в кінці літа цього року. Відповідне голосування влаштував у себе на сторінці в Instagram креативний продюсер проекту Володимир Завадюк.

MONATIK, Дан Балан, Володимир Завадюк, Катя Осадча, Потап, Тіна Кароль

Глядачі мріють побачити Потапа з Настею Каменських після розкішного весілля в "Голосі" разом. В коментарях вони прямо пропонують продюсеру кандидатуру Каменських.

"Дана, Тіну, Потапа і Настю)))", "Дана, Тіну, Потапа, Настю Каменських", "Дан і Тіна, Потап і Настя. Буде гаряче", "Ще: Дан, Тіна, ПТП і Настя Каменських", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Скріншот відповіді Володимира Завадюка, креативного продюсера "Голосу країни" і "Голос. Діти":

Сам продюсер поки не називає імен, але чи то жартома, чи то всерйоз натякає, що, вірогідно, суддів у десятому сезоні "Голосу країни" буде п'ять. А це означає, що додасться ще один артист - "темна конячка". Чи буде це Настя Каменських, поки що невідомо. Однак фани артистки мають шалені сподівання, про які не побоялись і прямо написали у коментарях продюсеру.

Вато зазначити, що суперфінал "Голос країни-9" відбувся 21 квітня в 21;30 на 1+1. Українські глядачі обрали переможницею Оксану Муху зі Львова. Її тренером був Dan Balan.