Нещодавно відомий продюсер Потап та співачка Настя Каменських, яка зараз виступає під псевонімом NK, відгуляли власне весілля. Після цього пара відправилася у подорож на медовий місяць. Потап та Настя полетіли приватним літаком.

Відповідне фото на фоні повітряного судна опублікував сам Потап на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

Настя Каменських вирішила не відставати від чоловіка й також поділилася відео, яке вже зроблене під час польоту. На ньому співачка ніжно цілує свого коханого. Незважаючи на тривалі стосунки, закохані поводяться надзвичайно ніжно й всіляко демонструють свої почуття.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Каменських також поділилася світлинами, які були зроблені під час польоту, на яких видно, що пара продовжує святкувати. У літаку, окрім новоспеченого подружжя, також летять ще дві особи. Такий висновок можна зробити з того, що Настя Каменських опублікувала відео з чотирма бокалами шампанського.

Зазначимо, що за церемонією та святкування спостерігала вся Україна, адже гості свята активно публікувала фото та відео з події на своїх сторінках у соціальних мережах. Каменських обрала розкішну весільну сукню кольору айворі фасону рибка з глибоким декольте від модного дому Novias. Сукня складалася з декількох шарів ніжного тюлю, а рукавами зшиті з сітки й декоровані мереживною вишивкою. Потам же був у костюмі кольору шампань та білих кросівках.

Нагадаємо, колишню дружину Потапа засипали незручними питаннями про шлюб з Каменських: "На весілля підеш?"

Як повідомляв портал Знай.uа, Каменських показала, як відзначила свій день народження з Потапом.

Також Знай.uа писав, що Потап і Настя Каменських зворушили всю країну: тремтіли голоси, на очах сльози.