22-річна дружина французького актора Венсана Касселя Тіна Кунакі почала щоразу частіше виходити на світські події та демонструвати своє життя у соціальних мережах після народження їхньої спільної дочки Амазоні.

Так, папараці змогли зафіксувати їх разом з Венсаном Касселем. Відповідне фото з'явилося в мережі.

На фото Тіна Кунакі, яка рідко показує спільні з чоловіком знімки, тримає за руку 52-річного Венсана Касселя. Дівчина одягнена в об'ємне світло-рожеве пальто на запах, білу сорочку і широкі чорні кюлоти. Завершують образ молодої мами чорні гостроносі туфлі.

"My n1", – лаконічно підписала знімок Кунакі, що означає "Мій номер один" ("Мій єдиний").

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Тіна йшла поруч із коханим чоловіком. Для сімейної прогулянки вона вибрала коротке плаття з квітковим принтом та чорну джинсову куртку.

У Тіни це перша дитина, тоді як від відомої акторки Моніки Белуччі у нього вже є дві дочки.

В Каннах також зараз знаходиться і Моніка Белуччі. Сюди вона прилетіла зі своїм коханим Ніколасом Лефевром і вони вже відвідали звана вечеря Дому Dior, який був організований в рамках 72-го щорічного кінофестивалю.

Раніше повідомлялося, що 52-річний відомий французький актор Венсан Кассель та його 21-річна дружина Тіна Кунаки стали батьками. Актор опублікував в Instagram пост, в якому розкрив стать і ім'я дитини.

Щасливі батьки приймають поздоровлення з народженням дочки. Шанувальники пари також придумують різні скорочені імена для дівчинки. Лідирує Зозо.

Після фотографій папараці та чуток в західних ЗМІ наприкінці січня 2019 року стало відомо, що Тіна Кунакі вагітна. У квітні модель народила свого первістка. До слова, у Венсана Касселя вже є двоє дітей від Моніки Беллуччі.

Нагадаємо, Венсан Кассель та Тіна Кунаки стали батьками.

Як повідомляв Знай. ua, спливли відверті фото Тіни Кунаки - показала все.

Знай. ua писав, що Тіна Кунаки народила Венсану Касселю третьої дитини.