Чутки про теплі та романтичні стосунки Потапа і Насті Каменських ходили вже досить давно. І цей день нарешті прийшов. В день весілля Потап опублікував проникливе зізнання, а співачка вразила провокаційним образом.

Потап нарешті підтвердив здогадки, зізнався в коханні своїй обраниці і справді розповів про весілля зі співачкою. За допомогою романтичного кліпу і своєї нової пісні співак заявив про кохання до Каменських на весь світ. Про це пишуть українські ЗМІ.

Відео на пісню "Константа" в стилі love story вийшло на YouTube-каналі. Сам Олексій Потапенко заявив, що ця композиція відповідає на всі питання фанатів.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Сама артистка продовжує радувати шанувальників ексклюзивними весільними фото і щедро ділитися своїми емоціями. Так, на сторінці в Instagram вона показала черо-білий знімок, на якому зображена під час походу до вівтаря.

Нагадаємо, Настя Каменських показала найтрепетніший момент власного весілля: про таке мріють всі дівчата.

Як повідомляв Знай.uа Лоліті на дає спокою весілля Потапа і Каменських.

Знай.uа писав, напівоголена Кароль похвалилася ідеальною фігурою.