Всесвітньо відома світська левиця і модель Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя. Так, в цей раз діва порадувала фанатів новим знімком на своїй сторінці в Instagram. У соціальній мережі пишнотіла модель опублікувала фотографію, на якій позує в ніжному образі, яким здорово здивувала шанувальників.

На знімку Кім Кардашьян постала в білому платті, яке декороване білими трояндами, тільки не зрозуміло, живі квіти чи ні. Волосся моделі зачесане назад в красивій укладці, а на її обличчі легкий макіяж. Кардашьян сфотографована на тлі квіткової стіни. У підписі до фотографії Кім Кардашьян написала: "Я так рада, що ви всі любите колекцію "Місіс Вест". Це обмежене видання, тому ми не будемо його перезапускати. У нас залишилося трохи помади та блиску для губ kkwbeauty.com".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кім Кардашян показала, як готується до виходу в люди.

Також портал "Знай.ua" писав, Кім Кардашьян в короткому платтячку прилягла перед фотографом.