23 травня в заміському ресторані Fabius під Києвом відбулося довгоочікуване для всіх фанатів весілля продюсера Потапа і співачки Насті Каменських. Потап і Настя, які більше 13 років разом виступали на сцені разом. І їхні погляди часто говорили самі за себе, не треба було слів. Чуттєві фанати давно все відчували.

Про подію повідомив сам Потап в день святкування знаменної, виклавши на своєму YouTube каналі відеокліп на пісню "Константа", головне героїнею якого виступила сама Каменських. У фіналі кліпу пара постала перед глядачами у весільних нарядах.

Потап і Настя Каменських
Потап і Настя Каменських

Заміський ресторан з нагоди зіркового весілля прикрасили десятками живих квітів, а на літній терасі облаштували великі екрани. Крім цього, біля лісу біля ресторану, встановили унікальну арку, де озвучиували свої обітниці Настя Каменських і Потап.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Чутки про роман між артистами ходили вже давно. Прихильники відчували, що між ними щось більше, ніж просто співпраця. Втім, самі учасники екс-дуету "Потап і Настя" заявили про свої стосунки в день одруження. Через кілька днів репер Олексій Потапенко розповів, як довго він готувався до весілля зі своєю коханою.

"Непроста прикраса, Настя Каменських, як ми довго з тобою чекали цього дня", – неоднозначно написав український артист на своїй сторінці.

В ефірі вона зізналася, що пара "забила дату" весілля ще рік тому.

Фани у мережі подякували Поляковій за приголомшливий стрім, який вона зняла в притаманному їй гумористичному стилі.

Нагадаємо, колишню дружину Потапа засипали незручними питаннями про шлюб з Каменських: "На весілля підеш?"

Як повідомляв портал Знай.uа, Каменських показала, як відзначила свій день народження з Потапом.

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських напередодні святкування Великодня порадувала шанувальників несподіваним знімком, на якому постала в незвичному образі.