Відома українська співачка і продюсер Наталя Могилевська, яка була задіяна в проекті "Кварталу 95" – "Ліга Сміху", часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Цього разу артистка поділилася з шанувальниками фото з нового концерту "Ліги Сміху". І прийшла вона туди в незвичайному вбранні.

На знімку Наталія позує за лаштунками. Вона прийшла на концерт у чорному шкіряному костюмчику, який складається з укорочених штанів і майки, а зверху вона накинула цікавий піджак-накидку. Волосся зірки розпущене у красивій укладці, а на її обличчі легкий макіяж. Свій образ Могилевська завершила кокетливими чорними черевиками на шпильці.

У підписі до фотографії Наташа Могилевська написала: "Вечір обіцяє бути прекрасним! Чого чекаєте? Хто улюблена команда? Улюблений тренер?". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію на сторінці артистки.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.ua" писав, що Могилевська без спідньої білизни показала "фінальний номер".