Нещодавно відомий продюсер Потап та співачка Настя Каменських, яка зараз виступає під псевдонімом NK, одружилися. У мережі з'явилося багато відео та фото зі святкування важливої для пари дати, на яких прихильники помітили округлий животик Каменських.

Так, на сторінці модного дому Novias в Instagram з'явилися відео з весілля, у коментарях якого фанати запідозрили співачку у вагітності.

"По-моєму, животик вже округлюється чи це мені так хочеться. У них і справді будуть гарні діти", - пишуть фани в коментарях.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Окрім цього користувачі соцмережі не оминули увагою світлини, які опублікував Потап. Він поділився з фанатами фото, на яких вони з Настею позують біля приватного літака перед весільною подорожжю.

Користувачі соцмережі побажали парі гарного відпочинку й повідомили, що чекають на поповнення у їхній новоспеченій родині: "Привезіть красивенну доцю. Таку, як Настя", "Клас, так чекала і хотіла, щоб ви були разом", "Дивишся на щасливих людей і сам радієш. Живіть довго та щасливо. Олексію, відправляй Настю вже в декрет, вона стане ще щасливішою".

Зазначимо, що Настя Каменських вирішила не відставати від чоловіка й також поділилася відео, яке вже зроблене під час польоту. На ньому співачка ніжно цілує свого коханого. Незважаючи на тривалі стосунки, закохані поводяться надзвичайно ніжно й всіляко демонструють свої почуття.

Нагадаємо, колишню дружину Потапа засипали незручними питаннями про шлюб з Каменських: "На весілля підеш?"

Як повідомляв портал Знай.uа, Каменських показала, як відзначила свій день народження з Потапом.

Також Знай.uа писав, що Потап і Настя Каменських зворушили всю країну: тремтіли голоси, на очах сльози.