Російська співачка, колишня учасниця гурту "ВІА ГРА" Альбіна Джанабаєва та співак Валерій Меладзе виховують у шлюбі двох дітей. Однак стало відомо, що дружина Меладзе хоче поповнення в родині.

Про це Джанабаєва розповіла в одному зі своїх інтерв'ю, пише clutch.

"Може бути, коли-небудь і вийде. Думки про третю дитину деколи виникають. Але зараз мені комфортно і з моїми двома хлопчиками. Я мріяла, щоб першим обов'язково народився син. Так і сталося. Коли дізналася, що вагітна другою дитиною, теж хотіла сина", – розповіла російська співачка.

У Валерія Меладзе є три доньки від першого шлюбу. Зараз він та Альбіна Джанабаєва, яка стала його другою дружиною, виховують двох синів: 14-річного Костю і 4-річного Луку. Зі старшими сестрами хлопчики майже не спілкуються, хоча Валерій не перестає сподіватися, що одного разу вони все ж подружаться.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Зазначимо, що нещодавно Альбіна Джанабаєва здивувала фанатів знімком, на якому позує в незвичайному образі на червоній доріжці Каннського кінофестивалю. Як видно на знімках, артистка вибрала для світського заходу відверте червоне плаття, яке підкреслило струнку фігуру і оголило пишне декольте. Волосся зірки красиво укладене, а на її обличчі яскравий вечірній макіяж з червоною помадою в тон сукні.

співака Валерія Меладзе Ірина подякувала чоловіку за зраду. Як відомо, у 2014 році артист пішов до екс-солістки гурту "ВІА Гра" Альбіни Джанабаєвої.

Раніше Знай.uа повідомляв, Джанабаєва здивувала фанатів знімком у чарівній червоній сукні.

Також Знай.uа писав, дружина Валерія Меладзе і колишня учасниця групи ВІА-Гра Альбіна Джанабаєва здивувала фанатів знімком з ще одним екс-віагрянкою Надією Мейхер.