Дружина відомого українського співака, соліста гурту "Время и стекло" та "MOZGI" Позитива Анна Завгородня засвітила спокусливі форми на відвертій світлині.

Відповідне фото з'явилося в її профілі у соціальній мережі Instagram пише clutch.

Так, Анна зробила селфі у дзеркалі, де вона позує у чорній футболці та оголила власні сідниці.

"Кім нервово хитає попу в сторонці", "Ой, як же Льоші пощастило з тобою, Ганнусю! Таку розумну, красиву, струнку і сексуальну жінку варто берегти як зіницю ока! Вкрадуть, ха-ха-ха! Крута, просто немає слів", "Щось на Каменських тягне. А стоп. Я забула, ви ж сестри", "Попа як у Кім версія 2.0" – коментують захоплені шанувальники.

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Анна Загородня - краща подруга співачки Насті Каменських, яка нещодавно одружилася з продюсером Потапом. Вона навіть полетіла з новоспеченою родиною у весільну подорож. Потап та Настя полетіли приватним літаком. Відповідне фото на фоні повітряного судна опублікував сам Потап на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

Настя Каменських вирішила не відставати від чоловіка й також поділилася відео, яке вже зроблене під час польоту. На ньому співачка ніжно цілує свого коханого. Незважаючи на тривалі стосунки, закохані поводяться надзвичайно ніжно й всіляко демонструють свої почуття.

Нагадаємо, колишню дружину Потапа засипали незручними питаннями про шлюб з Каменських: "На весілля підеш?"

Як повідомляв портал Знай.uа, цілувалася з Позитивом, поки Дантес не бачив: Дорофеєва "відірвалася" у день весілля Каменських і Потапа.

Також Знай.uа писав, що Потап і Настя Каменських зворушили всю країну: тремтіли голоси, на очах сльози.