Актор "Кварталу 95" Євген Кошовий шокував розповіддю про напад компанії п'яних молодиків, які накинулися на нього та членів команди студії під час нещодавніх гастролей.

Студія "Квартал 95"
Студія "Квартал 95"

Про це повідомляє АНТИКОР.

Як розповів комік, розлючені фанати помітили учасників "Кварталу 95" на заправці, зупинившись поруч на своєму автомобілі. Нетверезі чоловіки намагалися спровокувати артистів на конфлікт, бажаючи сфотографуватися, тоді як самі знаменитості були не в настрої.

"Вийшли кілька чортів і кажуть: "Ну що, пацани, влаштуємо КВН?". Ми їм: "Давайте ви поїдете своєю дорогою, ми своєю", — розповідає Кошовий.

Популярні новини зараз
Борги з комуналки призведуть до арешту: як зрозуміти критичну точку Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Кошовий та Зеленський
Кошовий та Зеленський

Отримавши відмову, молодики розсердилася ще дужче. За словами гумориста, натовп почав обганяти і притискати його автомобіль. Один з нападників навіть витягнув зброю і почав "тикати пушкою у вікно".

"А якщо ще і пушка є, так купа п'яних пацанів, то чому б не пуститися у всі тяжкі і не поїхати кого-небудь лупануть ?! Це свинство і боягузтво, я вважаю", — зазначив кварталівець.

Євген Кошовий додав, що вже давно не брав участь у розбірках. Всі конфлікти і бійки закінчилися у студентські роки. За словами артиста, події минулої молодості загартували характер і відучили його боятися переймів.

"Був випадок, після якого я нічого і нікого не боюся. Я розчарувався в людях. Як казала черепаха Тортила Буратіно: "Битися треба — так бийся!" — підкреслив Євген Кошовий.

Нагадаємо, відомий український гуморист, а віднедавна керівник студії "Квартал 95" Євген Кошовий пояснив, чому одягнув худі з провокаційним написом на дебати кандидатів у президенти 19 травня.

Як повідомляв Знай.uа, відомий український гуморист та актор студії "Квартал 95" Євген Кошовий розповів про те, чи хтось з акторів студії вживав наркотичні речовини.

Також портал Знай.uа писав, Кошовий з "Кварталу 95" зробив гучну заяву після інавгурації Зеленського.