Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила трепетний кадр з власного весілля, яку разом з продюсером Потапом шумно відсвяткували 23 травня в одному з розкішних ресторанів за Києвом. Так, артистка позувала в неймовірному білому платті з глибоким декольте, побажавши кожному шанувальнику знайти своє кохання.

"Бажаю кожній людині кохати і бути коханию💋 Це неймовірне відчуття🥰 Бережіть його❤️", - зворушливо підписала Каменських. Фолловери не пройшли повз: "Золоті слова❤️‼️Ти прекрасна Настюш)вічої любові вам )спостерігати за вами одне задоволення 💟💟ви такі справжні і щасливі ❤️", "😍 щастя вам🙌🔥", "Чудова))) 🌺 Настуся, щастя вам) 💗", "💣Щастя і любові вам 🔥", "Ти просто космос 🚀 👍", "Щастя вам ❤️🙏красуня 😘😍".

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.