Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість похвалилася дуже відвертим вбранням, позуючи в латексній відвертій сукні тілесного кольору. Так, артистка засвітила розкішні масивні груди і плаский живіт, однак подібний образ сподобався далеко не всім прихильникам, а дехто навіть запідозрив Кароліну в пластиці грудей.

"В кожному дні і миті нашого життя є справжня Магія. Кожна мить Унікальна, вона не повториться більше Ніколи. У потоці часу не забудь Бути Щасливим! ❤️", - поділилася порадою Лорак. Фолловери не пройшли повз: "Ви така прекрасна і талановита жінка! Нащо ця вульгарність((", "Груди зробили круто", "Тюнінг 👍", "На жаль,так багато пластики,шкода,адже була така жива справжня!!!", "Ну і губіща вона зробила собі".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.