Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим фото. Нещодавно знаменитість похвалилася зворушливим спільним кадром з виконавцем Позитивом, позуючи на популярному проекті "Голос. Діти". Так, артисти стали зірковими суддями любому українцями телешоу, рекламуючи його прем'єру. Варто відзначити, що Надя приміряла коротеньку білу сукню з кольоровими вставками і чобітки на підборах, в той час як Позитив сидів у класичному чорному костюмі і білій футболці.

"Сьогодні ви їх нарешті почуєте і будете в такому ж шоці , як і ми !) Прем'єра @golos.dity о 21.00!!", - поділилася радістю Дорофєєва. Фолловери залишися в захваті: "Дуже сильно чекаю😍😍😍😍", "Це буде мощь🔥😍", "Ми дуже чекаємо 😻", "Ви просто зобов'язані перемогти! Ви варті цього))) Впевнена у вас буде найкраща команда ❤️", "Ви кращі тренери!!!😻😻😻", "Вже сьогодні 😻😻 Не віриться навіть 😻", "Дуже чекаємо 😍😍".

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.