Відома українська співачка Надя Дорофєєва не втомлюється дивувати шанувальників перетвореннями в різних стилях. Вона була і блондинкою з густим чубчиком, і брюнеткою з глянцевою шевелюрою, однак цього разу її нова зачіска стала воістину сюрпризом для фанатів.

Співачка опублікувала фотографію в Instagram, супроводивши її таким підписом:

"Доброго ранку і З Новим Роком!) Ну як ви там? Мій 2019-й почався з нової зачіски і дууже гарного настрою".

На знімку Дорофєєва позувала з волоссям, завитими в дрібні кучерики. На додаток до нового стилю вона вибрала червоний джемпер з емблемою Chicago bulls і червону картату спідницю.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

В коментарях шанувальники виконавиці не стримували емоцій:

"Нііііііі. Надя, що ти зробила зі своїм волоссям? Ти їх постригла, пофарбувала, і зробила нову зачіску. Навіщо ти це зробила у тебе були красиве довге волосся і світле, а стало таке. Ну, ні, я в це не вірю. Я зараз буду плакати за старою Надею, а не такою. Образа, біль, печаль . Ніііііі, ну просто ніііііі! У мене істерика";

"Тобі не личить!!!";

"Вам личить";

"Де Ви купили таку круту спідницю?";

"Ти наш баранець";

"Надяяяяяяяяя, зачіска огооонь, як, втім, і сама ти. З новим роком. Люблю";

"Дуже круто";

"Нова ера, нова Каменських (якщо ви розумієте про що я)";

"Надь тобі дуже йдуть кучерики ти з ними дуже стильна і мила";

"Curly baby", - пишуть в коментарях передплатники.

Нагадаємо, популярна українська співачка Надя Дорофєєва і виконавець Володимир Дантес живуть у шлюбі вже більше трьох років. Артистка розповіла, як коханий зробив їй пропозицію і чому вона погодилася пов'язати з ним своє життя.

Надя і Вова познайомилися в поїзді, коли їхали на спільний концерт. Однак тоді хлопець особливої уваги на виконавицю не звертав. Вона пішла спати у своє купе, а через кілька годин Вова буквально увірвався до неї.

Як повідомляв Знай. ua, Надя-тигриця, обняла Зеленського, як в останній раз: віджав Дорофєєву – відіжме і Крим. Надя Дорофєєва похвалилася шанувальникам дебютом в кіно.

Також Знай. ua писав, що Надя Дорофєєва полізла цілуватися до колишньої Потапа: "Моя чарівна". Надя Дорофєєва показала фото з колишньою дружиною Потапа.