Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Нещодавно артистка розповідала-показувала фотосесію з Позитивом для української редакції журналу Cosmopolitan. Тепер же Дорофєєва показала фотографію, на якій позує разом із відомий українським коміком, шоуменом і продюсером Володимиром Зеленським.

Так, на сторінці Наді Дорофєєвої з'явилася обкладинка журналу "Отдохни", героями якої стала вона і Зеленський. Судячи з підпису до фотографії і заголовка статті в журналі, зірки з'явилися на обкладинці в честь прем'єри фільму студії "Квартал 95" під назвою "Я, ТИ, ВІН, ВОНА", яка відбулася 27 грудня. Як відомо, Надя Дорофєєва дебютувала в цьому фільмі, як актриса.

На фотографії, яка з'явилася на обкладинці журналу, Зеленський обіймає Надю за талію, а вона припала до нього і поклала руку на його щоку. На знімку Дорофєєва позує в синьо-фіолетовій сукні з тигровим принтом, її волосся зібране у хвіст ззаду, але на обличчя спадають кілька пасом, а на обличчі зірки легкий макіяж. Володимир Зеленський постав на фото в темно-синьому костюмі і блакитній сорочці.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

У підписі до фотографії Дорофєєва написала: "А ви вже були на прем'єрі @me_you_he_she_movie? Діліться враженнями". Шанувальники Наді, звичайно ж, не пройшли повз цієї публікації, і почали активно її коментувати і відповідати на запитання співачки.

"Мене Зеленський вже чомусь почав дратувати", "Я не була на прем'єрі, але на 100% впевнена, що ти граєш дуже класно", "Місіс Дорофєєва з прем'єрою вас", "Так, це витвір мистецтва", "Мало Дорофєєвої у фільмі", "Дуже крутий фільм", "Віджав Дорофєєву – відіжме і Крим!", "Чудова пара", - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва змусила хлопця зробити їй приємно, і це не Дантес.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Дорофєєва показала, як радує чоловіка кожен день.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва вийшла на сцену в сексапільному костюмі, навіть Позитив сторопів.