Дружина відомого українського співака, соліста гурту "Время и стекло" та "MOZGI" Позитива Анна Завгородня засвітила спокусливі форми на відвертій світлині. Так, дівчина ефектно присіла на стілець в одному лише леопардовому купальнику і звела з глузду фанатів підтянутими сідницями та шикарним декольте. Фото дівчина виклала на своїй сторінці в Instagram.

Анна Загородня - краща подруга співачки Насті Каменських, яка нещодавно одружилася з продюсером Потапом. Вона навіть полетіла з новоспеченою родиною у весільну подорож. Потап та Настя полетіли приватним літаком. Відповідне фото на фоні повітряного судна опублікував сам Потап на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

Разом з Потапом і Настею полетіли дві подружки пари (Ганна Андрійчук-Завгородня (дружина соліста "Время и Стекло" Позитиву) і Людмила Голубіцкая (організатор весілля Потапа і Каменських)

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, колишню дружину Потапа засипали незручними питаннями про шлюб з Каменських.

Як повідомляв портал Знай.uа, цілувалася з Позитивом, поки Дантес не бачив: Дорофеєва "відірвалася" у день весілля Каменських і Потапа.

Також Знай.uа писав, що Потап і Настя Каменських зворушили всю країну.