Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя. Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Так і в цей раз танцюрист поділився забавним фото, на якому позує разом з українським артистом Павлом Зібровим.

На знімку Влад Яма позує в чорному костюмі, але замість піджака у нього жилетка, і в білій сорочці з сірою краваткою. А ось Зібров відображений в оригінальному сценічному костюмі з білою футболкою забавного принта. У підписі до фотографії Влад Яма проговорився про новий сезон шоу "Танці з зірками".

"А кого із зірок ви б хотіли побачити на паркеті «Танців з Зірками» цієї осені? Крім @nataliya_mogilevskaya, звичайно", - написав танцюрист. Шанувальники не пройшли повз і почали активно коментувати фото на сторінці Влада Ями. Крім компліментів фоловери в коментарях пишуть також свої кандидатури, кого вони хочуть бачити у "Танцях з зірками".

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівних фото з маленьким Потапом в сукні.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.ua" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.