Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає оголені фото, демонструючи публіці, як вона подорослішала, і що більше немає тієї кучерявої "бджілки", до якої всі звикли.

І в цей раз Аліна не здивувала свою аудиторію, вона опублікувала фото і відео, на яких позує у "дорослому" образі. Дівчина потопає в обіймах хлопця, який весь час знімається в її кліпах. Він же став героєм останньої відеороботи Аліни під назвою "Брудні танці".

На фото і відео, які з'явилися на сторінці Аліни Гросу, вона постала в стильному образі з пікантним декольте, в якому, власне, і знялася в кліпі. Парочка відображена на знімальному майданчику, під час тих самих "брудних танців". І треба сказати, що Аліна зі своїм партнером по майданчику виглядає дуже органічно і навіть еротично. І це при тому, що в наступному місяці в неї весілля з іншим чоловіком.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що запроданка Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.