Пісенний конкурс "Голос. Діти" 2019, який стартував у неділю, 26 травня вже встиг захопити українських телеглядачів.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, учасник п'ятого сезону пісенного шоу Олександр Зазарашвілі вразив телеглядачів і судді проекту. Хлопчик своїм неймовірним виступом змусив плакати всіх членів журі проекту.

При цьому зіркові судді назвали 12-річного хлопця з Грузії найімовірнішим переможцем дитячого "Голосу" в Україні. Відзначається, що Саша завершував перший випуск п'ятого сезону. Він виконав всесвітньо відомий хіт Селін Діон All Вy Мyself.

Крім того відразу ж після його виступу судді взялись боротись за талановитого учасника. Вони також попросили його виконати грузинську пісню, що хлопчик із задоволенням і зробив.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У результаті довгих роздумів хлопець вибрав тренерами Надю Дорофєєву і Позитива з гурту "Время и Стекло".

Також хлопчик під час ефіру розповів, що у його родині цілих шестеро дітей, четверо з яких сім'я взяла на виховання. Це діти сусідів сім'ї Саші, які загинули.

"Я запропонував цю ідею батькам, тому що всі діти повинні пройти шлях під назвою дитинство", - говорить Саша.

Користувачі мережі пісдя перегляду вказаного відео не стримували емоцій і відразу ж взялись коментувати виступ хлопця.

  • В мене мурашки. Неймовірно. Переможець!
  • Заспівав дуже, дуже сильно, аж до сліз ... Ось за кого я буду вболівати і, сподіваюся, що він виграє цей сезон!
  • Такий справжній, щирий, добра дитина! Боже, більше б таких людей в наш світ! Прекрасно і дивовижно, до мурашок, до сліз! Це приголомшливо!
  • Немає ні в одній мові слів щоб сказати наскільки це було круто. Україна відкрита для всіх, і мене це дуже тішить. У цього відео будуть мільйони переглядів.

Нагадаємо, чоловік відомої української співачки, солістки гурту "Время і стекло" Наді Дорофеєвої Володимир Дантес показав милий знімок, на якому позує один.

Як повідомляв "Знай.ua", відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим фото. Нещодавно знаменитість похвалилася зворушливим спільним кадром з виконавцем Позитивом.

Також "Знай.ua" писав, що відвідувачі концерту групи "Океан Ельзи" у день Києва, 26 травня, обурилися поганою організацією заходу. Так, за словами користувачів соцмереж, їм довелося чекати початку концерту дві години.