Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила розкішний чорно-білий кадр, відправившись в Мюнхен, Німеччину. Так, артистка приміряла довге плаття в чорно-срібних паєтках з анімалістичним принтом зебри, доповнивши образ масивним шкіряним ременем, каблучками, сережками-хрестиками і клатчем. Варто відзначити, що Світлана позувала не сама, а в компанії кращого друга - модельєра Анзора Тетрадзе, більш відомого як Бічолла.

"😎", - лаконічно підписала Лобода. Фолловери залишилися в захваті: "Грандіозна..😻 Посміхайтеся частіше 🙏 Такі фотки особливо гріють душу. 🤞❤️", "Ну дуже ви нереальна 🤤🔥 посмішка - ♥️", "Занадто ідеальна...🤤🌪🌪", "Посмішка 😍♥️🔥", "Вона НЕЗВИЧАЙНА. ПОСМІШКА просто КОСМОС", "Посміхатися вам до лиця!😁😊👍", "Богема 🌟 тобі личить посмішка 💋🖤", "Вже слова закінчилися😂 Ідеальна😻❤️🔥".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.