Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила дуже трепетне відео яскравого виступу на церемонії нагородження телеканалу РуТв. Так, артистка вийшла на сцену в короткому блискучому вбранні зі срібною бахромою і глибокому декольте, вимовивши зворушливу промову про свою команду. Варто відзначити, що Світлана перемогла в номінаціях "Співачка року" та "Кіно і музика", а її продюсер і краща подруга Нателла Крапівіна всіляко підтримувала виконавицю з глядацької зали.

"і додам:один у полі не воїн. моя команда - моє все!! @natellakrapivina ❤️", - поділилася радістю Лобода. Фолловери не пройшли повз: "Йолку аж пррекосило бідну 😂 Світлано, вітаю! 💕", "Скільки заздрісних поглядів .. Хай береже Вас Господь! Ви зірка ♥️", "Йолка так подивилася напевно думала, що вона стане співачкою року 😂 Лобода молодець 😘", "Ох і погляди 🤣🤦🏻‍♀️🤨", "Будемо танцювати на зло всім бурям. Під таку прекрасну музику і такого потужного артиста нічого нас не зупинить. 🌪️💃🏼☄️🕺🔥".

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.