Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість поділилася з шанувальниками радісною новиною, повідомивши, що зовсім скоро виходить заміж. Втім, поки про торжество було відомо зовсім небагато - лише те, що її нареченого звуть Олександр. Проте ось хрещена мама Аліни, народна артистка України Ірина Білик раптово розсекретила дату і місце в одному з інтерв'ю. Виявляється, майбутня наречена вирішила відіграти весілля у Венеції, Італія, а сама церемонія відбудеться вже в червні 2019 року.

"Зараз я поїду на весілля до Аліни Гросу. Свято відбудеться у Венеції, в червні", - порадувала новинами Білик. Також виконавиця розповіла, в чому прийде на торжество: "На свято я одягну, звичайно ж, вишиванку. Адже у вишиванці я відчуваю себе як Ірина Білик".

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий
Показати ще

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.