Зірка жіночого "Кварталу 95" просто вбила наповал гарячим фото з курорту. Дівчина не лише показала розкішний відпочинок, а й продемонструвала не менш розкішне тіло. Шанувальники просто у захваті від зовнішності артистки.

Про це пише портал Politeka.

Учасниця "жіночого кварталу" Валерія Товстолес вразила шанувальників відвертими знімками, які опублікувала на своїй сторінці в соцмережі.

Молода акторка та модель позувала в купальнику, чим просто викликала шквал емоцій у фанатів.

"Життя, яке я проживаю", – підписала зірка своє фото.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

На чорно-білій світлині вота також вказала локацію, її позначено, як "Київ", вона повела поглядом у бік – стильні сонцезахисні окуляри і роздільний контрастних відтінків купальник – стали яскравими акцентами на знімку.

Шанувальники відзначили, що останнє фото дуже вдале та підкреслює всі принади дівчини.

Шанувальники в зв’язку з новим фото артистки просто вибухнули компліментами:

"Вогонь"

"Чудово виглядаєте"

"Гаряче"

"Мені б такі труси, я б теж запалювала …"

Нагадаємо, українська акторка та лідер "жіночого Кварталу" Олена Кравець показала шанувальникам фотографію доньки. Відповідний знімок вона опублікувала в Instagram.

к повідомляв Знай. ua, Кравець з "Квартал 95" показала доньку-красуню.

Також Знай. ua писав, що Кравець з "Квартал 95" умилила архівними фото.