Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати в мережі своє "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram. В цей раз Настя вирішила показати шанувальникам фото в скромному образі, яке було зроблено в гримерці.

Як видно на знімку, балерина позує в компанії чоловіка, який подарував їй букет білих троянд. Настя одягнена у рвані джинси і строкату футболку зі стразами. При цьому привертає увагу дивна зачіска Волочкової у вигляді високої загогуліни, яка, мабуть, зроблена зі штучного волосся, адже у самої балерини волосся ріденьке і вічно немите.

У підписі до фото Волочкова розповіла, що змінила професію. "Встигла і на зйомку, а тут сюрприз від Льоні Закашанского! @leonidzakoshanskiy. Трохи підрізав ідею букета у мого коханого. Але… кліп буде таким смішним, що всім все можна пробачити! Я буду «Зіна з магазину», - написала артистка.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.ua" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.