Група "Ленінград" випустила музичне відео на трек "Кабріолет". Кліп опублікований на YouTube-каналі колективу у вівторок, 28 травня.

У ролику жінка, яку відіграє співведуча Урганта Алла Міхєєва, прокидається після дівич-вечора, сідає в машину і їде по Санкт-Петербургу на весілля з Сергієм Шнуровим під пісню з рядками "За кермом кабріолета я врубаю Лєтова".

Попутно дівчина збирає з десяток порушень - перевищує швидкість, їде на червоний, перестрибує недобудований міст, що фарбується за кермом і всіма іншими способами показує свою завзятість. Будівельний підйомник зносить її машині дах і виходить той самий кабріолет.

У кінці відео ми бачимо Сергія Шнурова, що нудиться у вівтаря - тим самим заходом надає весілля. Міхєєва з'являється на останніх секундах у розкішному кремовій сукні і йде під вінець як ні в не бувало. Примітно, що в самої пісні не чутно голоси Шнурова - вокальну партію виконує Флорида Чантурія.

Популярні новини зараз
Борги з комуналки призведуть до арешту: як зрозуміти критичну точку Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, Світлана Лобода розлютила мережа вульгарною позою: знову пустилася берега.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка "Татусевих дочок" зробила зачіску Кошового з "Квартал 95": у фанатів відібрало мову.