Переможниця шоу "Холостяк" Даша показала нове фото з Микитою Добриніним, яку прийняли за весільну. Про це передає Clutch.

У фінальних епізодах "Холостяка" учасниця Даша часто зізнавалася у коханні головному герою Микиті Добриніну, а в останньому випуску український шоумен нарешті відповів їй взаємністю. Після перемоги 20-річної дівчини шанувальники шоу часто цікавляться, чи залишилася пара все ж разом. І, швидше за все, це дійсно правда.

Так, нове фото на сторінці Даші з Микитою Добриніним прийняли за весільне.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Чи можливо знайти кохання, якщо сильно вірити у нього?" – Даша написала.

"неначе весільні фото", "найцікавіше, що правду так ніхто й не скаже. Будуть тримати аудиторію інтригою, а в коментарях писати під кожним постом "ви разом?". Як тільки закінчується холостяк (при чому будь-який), всі тут же морозяться… якби було хоч яксь по-справжньому, то і сторіс знімали б разом, і не мовчали б", "Так, люба… Можливо. Ось саме, якщо вірити і щось для цього робити, а не чекати…" – коментують шанувальники.

Нагадаємо, покинута учасниця "Холостяка" поставила Добриніну жорсткий вердикт.

Раніше Знай.uа повідомляв, колишня учасниця висловила про Холостяка та його обраниці все.

Також Знай.uа писав, відома співачка влаштувала Добриніну розніс.