28 травня австралійській поп-діві Кайлі Міноуг виповнилось 51. Народилась майбутня співачка і актриса у 1968 році в австралійському Мельбурні.

У 9 років майбутня зірка випадково замість рідної сестри отримала роль в кіно - це були її перші кроки в шоу-бізнесі.

Починаючи свою творчу кар'єру, Кайлі Міноуг і припустити не могла, скільки їй доведеться пережити. Попереду на неї чекала велика слава. Але ціна слави була велика – нещастя, зради, і важка хвороба.

У 80-х роках світ вперше дізнався про співачку, а її перший альбом розійшовся тиражем в 7 мільйонів копій. І це був лише початок успіху.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Однак, на стиль співачки впливала не шалена популярність, а пристрасть до чоловіків. Стосунки з лідером групи INXS Майклом Хатченсом були важкими - він зраджував їй, вживав наркотики і в результаті наклав на себе руки.

Пережити таке горе Кайлі вдалося, але далі послідував новий удар від долі - рак грудей. І з важкою хворобою Кайлі Міноуг також впоралася. О лише після ряду романтичних стосунків розчарувалася в чоловіках і вже вирішила, що щастя не для неї. Однак, рік тому зірка, здається, нарешті зустріла надійного супутника життя.

За роки кар'єри Міноуг продала мільйони дисків по всьому світу, заробила мільйони доларів і закохала в себе мільйони чоловіків! Але відчувати себе щасливою початку тільки зараз.

Нагадаємо, хвороба зробила Кайлі Міноуг безплідною, поп-діва вирішила не вдаватися до усиновлення чи сурогатного материнства.

Як повідомляв портал Знай.ua, Кайлі Міноуг звабила колишнього Лани дель Рей

Також Знай.ua писав, Кайлі Міноуг шокувала нестаріючою красою