Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає оголені фото, демонструючи публіці, як вона подорослішала, і що більше немає тієї кучерявої "бджілки", до якої всі звикли.

І в цей раз Аліна не здивувала свою аудиторію, вона опублікувала кілька фото, на яких позує в красивому місці біля води. Дівчина зображена в симпатичній довгій сукні, яка підкреслила струнку фігуру. На ногах у неї симпатичні темні мюлі, які привертають увагу. Волосся дівчини розпущене у красивій укладці, а на її обличчі легкий макіяж.

У підписі до фотографій Аліна запропонувала шанувальникам вибрати, яке з фото їм подобається більше. "#выбирайгросу 1/2? #романтическоенастроение", - написала Аліна. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати фотографії і писати, яка з них їм подобається більше.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що запроданка Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.