Популярна українська співачка, племінниця легендарної Софії Ротару Sonya Kay обрадувала свою армію шанувальників презентацією свіжого відео на нову пісню "Лайви".

Кадр з нового кліпу Лайві

Відомо, що автором слів виступила співачка Eyra. Також є інформація, що за музику відповідав дует Ost& Meyer. Зйомки проходили в українській столиці, в ході яких артистка витримала випробування крижаною водою, божевільними танцями, і практично цілодобово без сну. Про це пишуть українські ЗМІ.

Режисером кліпу став відомий український фільммейкер Віктор Скуратівський. Це вже четверта спільна робота режисера та співачки. Раніше Скуратівський зняв "Зірковий саундтрек", "Знаю я твоя" і "Слухай моє серце". Як зазначає співачка, саме Скуратівський є талісманом проекту Sonya Kay.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Кожен кліп для мене — це щось нове. Яскраві образи, локації і несподівані сюжети. Мені дуже пощастило знайти свого режисера, який розуміє мене, знаходиться з командою на одній хвилі, знає, що подобається нашій аудиторії.", - розповіла Sonya Kay.

Нагадаємо, новий кліп Ленінграда змусив мережу битися в конвульсіях.

Як повідомляв Знай.uа після ніжних весільних фото Потап здивував мережу брутальним постом.

Знай.uа писав, український Бібер любить дівчат подоросліше.