Відома українська співачка і телеведуча Ольга Цибульська регулярно ділиться зі своїми шанувальниками свіжими фотографіями з життя та особистими історіями в соціальних мережах. Ось і на цей раз співачка поспішила поділитися з фанами прекрасним фото, а так само розповісти секретну історію свого імені.

Оля Цибульська
Оля Цибульська

Виконавиця повідомила, що ім'я дитині часто вибирають ще до народження і так само було і в неї, але коли вона народилася, то на батьків зійшло осяяння.

"Мені думали назвати Юлею. Тоді в 85-му це був рідкісний і модний нейм. А коли я народилася, стало зрозуміло - княгиня Ольга,що спалила древлян - точно моя тезка. А Юля - це дуже ніжно і поетично для такої грізної дівчинки з щоками-хом'яками" - написала Ольга на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Цю історію Ольга супроводила фотографією в дзеркалі. Дівчина позує з скуйовдженим, кучерявим волоссям. Одяг девущка вибрали жіночних відтінків.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

В коментарях шанувальники співачки захоплено висловлюються про фото і діляться історіями свого імені:
"А мене повинні були назвати Вікою) всю вагітність мама і всі родичі, говорили про те, що чекають Віку. У підсумку народилася і зрозуміли, що я ніяка не Віка, а Юля", "Олю, Ви дуже гарна, мила і ефектна дівчина! І зачіска Вам дуже личить", "Вас не впізнати", "Вам дуже йде така зачіска", "З такою зачіскою +10", "Красуня. Кучерявка Сью", "З цією зачіскою ви якась інша, нова".

Але, були і негативні коментарі: "Оля, без образ, але виглядаєте тут на 45", на що вона відповіла, що їй 67.

Нагадаємо, Оля Цибульська порадувала фанатів виходом без білизни на захід.

Раніше повідомлялося, що співачка налякала фанатів не тільки зовнішнім виглядом,але і дивними рекомендаціями: "П'ю і вам раджу".

Також, Цибульська зі сльозами на очах звернулася до всіх українців.