Відомий російський співак Філіп Киркоров останнім часом дуже часто інтригує шанувальників. Ось і на цей раз король російської поп-музики спантеличив своїх фоловерів.

Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров

Філіп Бедросович виклав фотографію на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. На кадрі виконавець відображений в вельми сміливому агресивному образі. Екс-чоловік Алли Пугачової одягнувся в червоний піджак, прикрашеним безліччю аксесуарів. Погляд в камеру з-під лоба завершує картину. Співак руками спирається на скляний куб, всередині якого видніється дорогоцінний камінь. Очевидно, це кадр з нового кліпу виконавця. Про це говорить і промовистий підпис фото "Soon", що перекладається як "Скоро".

У коментарях шанувальники побачили в такому підписі до фото українського виконавця MELOVIN'а, який також супроводжує прийдешній вихід нових пісень словом "Soon".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Melovin
Melovin

"Закосив під Melovin. Але, у нього "Soon" місяцями може тривати" - підсумувала одна з підписників Філіпа Кіркорова.

Інші фоловери співака теж поділилися своєю думкою:
"Колір настрою червоний", "Чекаємо з нетерпінням", "Бомбезна фотка", "Ну ось, знову дразнитесь, знову "soon"... Зате образ - клас! Прямо як фокусник дивитесь. І не "маринуйте" нас так довго, будь ласка", "Нас чекає спека", "Заінтригували так заінтригували", "Чоловік вамп", "Колір настрою: заспівати про всі кольори", "Чудове рішення світлотіні. У цьому фото є щось демонічне!".

Нагадаємо, що шанувальники російського поп-короля Філіпа Кіркорова шоковані чутками про ймовірне замах на колишнього чоловіка Примадонни, який нібито організував її нинішній супутник життя Максим Галкін.

Раніше повідомлялося, що Кіркорова просувають у віце-президенти: ну і як вам такий "колір настрою".

Також, Кіркоров визнав Крим українським: "Буду будувати місток дружби".