Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала нове фото, яке викликало багато обговорень в соцмережі.

На фотографії Леся позує в сексуальному вбранні, яке підкреслило всі її принади, а в підписі до фото вона влаштувала конкурс. Так, Нікітюк одягнена в триколірне яскраве плаття, яке оголило стрункі ніжки і зону декольте. Її волосся розпущене в красивій укладці, а на обличчі легкий акуратний макіяж.

У підписі до фотографії Леся Нікітюк написала: "Народна мудрість говорить: «Немає підписки краще, ніж та, що дісталася тобі на халяву». Саме тому, ми з MEGOGO розігруємо серед вас річну передплату «Максимальна». Як її отримати? – відзначайте в коментарях 2 друзів-кіноманів – напишіть назву свого улюбленого фільму! Переможця оберу завтра о 18.00. P. S. І ще трошки цукру: «Максимальна» підписка на MEGOGO відкриє вам доступ до більш ніж 200 ТВ-каналів, 12 000 фільмів, класних серіалів, мультфільмів і шоу. @megogo_ua #megogo".

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Леся Нікітюк захопила мережу новим селфі. Телезірка поділилася милим селфі, зробленим на телефон у ресторані Vino e Cucina, який зазначила в геолокації до знімка.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.