Український гуморист, актор і телеведучий Сергій Притула часто ділиться новинами свого зіркового життя з шанувальниками на своїй сторінці в Instagram. Його пости не бувають нудними і часто приправлені хорошим гумором. Ось і цього разу він у властивій собі манері згадав свою молодість.

Сергій Притула
Сергій Притула

"27 березня 2009 я в останній раз вийшов на сцену як резидент українського Камеді Клаб. Одеса. «Сади Перемоги». І вже на початку квітня ми з Сашею Педаном, прийнявши рішення максимально зосередити свою увагу на кар'єрі телеведучих, донесемо до керівництва інформацію про наш вихід із структури Камеді." - почав свою розповідь Притула на сторінці в Facebook.

Він зазначив, що чим більше він розвивася в якості ведучого Нового каналу, тим більше йому здавалося, що чогось не вистачає.

"Я просто не знаю, з чим можна порівняти і як описати той стан, коли ти, перебуваючи на сцені, отримуєш із залу вибухи сміху і зливу оплесків. Я собі в такі моменти нагадував Дункана Маклауда, якого пронизували блискавки, після чергової перемоги над суперником" - згадує телеведучий.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Сергій Притула ("Вар'яти-шоу")
Сергій Притула ("Вар'яти-шоу")

Сергію відверто не вистачало тих емоцій залу, які він отримував на выступах і які не передавалися через екран. І в нього почалася ломка по енергії глядачів і їх віддачі.

Згадав гуморист і перший виступ гумористичного шоу "Вар'яти". З того моменту пройшло багато часу, адже тоді на сцені було в два рази більше людей, ніж є зараз. Але, Притула не сумує, так як називає цей етап "періодом кристалізації", коли всі, хто не дотягує до шоу - з огляду на талант або запас часу - йдуть, а залишаються тільки найкращі.

"...Ми працювали. Йшли роки. Учасники шоу вже хотіли купити бінокль, тому що ні слави, ні грошей не видно. З жінками пощастило кратно більше. За час існування шоу його учасники, в більшості своїй стали одруженими чоловіками і щасливими батьками. Кількох фронтменів ми тримаємо в режимі «Холостяк», але чомусь про них, в основному, запитують тільки з проекту « Зважені та щасливі »..."

Сергій Притула
Сергій Притула

Їх творчості постійно щось заважало: то побиття студентів на Майдані, то Небесна сотня, то анексія Криму і напад бойовиків на Донбасі. Хлопці кожен раз скасовували концертні тури.

Їх не показували по телебаченню навіть після успішних шоу, які все-таки вдалося влаштувати, адже вони говорили українською мовою.

В 2016 році все змінилося, коли вона принесли рейтинги Новому каналу, як раз таки за україномовний гумор. Після цього стали справжнім ковтком свіжого повітря для всіх українців не тільки в рідній країні, але і за її межами. Притула зазначає, що хоча на сцені і немає дівчат, але вони без жіночої статі, "як сліпі кошенята" і поза сценоют- в бухгалтерії або гримерці - дівчат у них повно.

27 березня 2009 року я востаннє вийшов на сцену як резидент українського Камеді Клабу. Одеса. «Сади Побєди». І вже на...

Geplaatst door Сергій Притула - офіційна сторінка op Dinsdag 28 mei 2019

Таку промову він приурочив 9-річчю свого дітища, шоу "Вар'яти":
"Я дякую вам за те, що для вас немає «прохідних» концертів! За те, що за всі ці 9 років жоден з вас не порушив «сухий закон» перед виступом. За ті мільйони гривень, які ви не витратили на свої потреби, а передали на Армію. За той концерт в Широкіно. За те, що ви можете подолати сотні кілометрів, щоб підставити плече один одному. За те, що ви залишилися самими собою з плином часу і не скурвились. За те, що ви несли прапор україномовного гумору тоді, коли інші крутили пальцем коло скроні і говорили про інші більш привабливі ринки, задля виходу на які потрібно було поступитися принципами. За те, що ви своєю роботою даруєте людям радість!"

Нагадаємо, пародія на Добкіна обернулася відром бруду для Притули.

Раніше повідомлялось, що промова Притули про Томос зачепить навіть атеїстів.

Також, священик відповів Притулі на промову про Томос.