Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила дуже пікантне фото з медового місяця, куди вирушила з новоспеченим чоловіком Потапом відразу після весілля. Так, артистка позувала на білосніжному пляжі розкішного готелю в Анталії, примірявши світлий купальник і засвітивши розкішні форми.

"#bearanddiamond#honeymoon", - лаконічно підписала Каменських. Фолловери залишилися в захваті: "Попа краще ніж у Кім🖤", "Яке почуття гордості у Потапа, коли твою жінку хочуть всією країною....🔥🔥🔥✔️😂", "Що навіть ніхто з заздрісних жінок не напише "а тут же діти!!"?🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️", "Спасибі Насті, за те що показує що не лише худорляві жінки красиві))", "Ну як так, попа гладюсенька, ні грама целюліту 😪😥😭😩Фігура - Агонь!!😍😍😍", "❤️❤️❤️Ну красиво !".

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.