Новоспечений керівник студії "Квартал 95" Євген Кошовий цього року повінчався зі своєю дружиною Ксенією. Пара зробила це на десяту річницю весілля.

Про це Кошовий розповів для "Світського життя".

Ксенія Кошова є учасницею танцювального колективу Олени Коляденко Freedom Ballet, однак не часто з’являється на світських заходах. Дружина Євгена Кошового народилася в Ялті та навчалася в балетній школі у Москві. Пара одружилася 10 років тому. Вони гучно відсвяткували весілля, а от вінчання пройшло у тісному сімейному колі.

Євген Кошовий, актор Студії "Квартал 95"
Євген Кошовий, актор Студії "Квартал 95"

"Сиділи, просто спілкувалися, згадували, що було протягом цих 10 років. Дивилися фотографії з весілля. А от тоді було 120 запрошених, зірки були, і друзі були. Всі були", — розповів про своє весілля керівник студії "Квартал 95".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Подія сталася ще влітку у Чорногорії, але Євген Кошовий вперше наважився розповісти про це лише нещодавно. Зараз пара виховує двох доньок.

Нагадаємо, що акторка студії "Квартал 95" Ірина Сопонару також вразила прихильників відвертим фото з відпочинку.

Як повідомляв "Знай.ua", зірка Кварталу 95 Олена Кравець долучилася до святкування одного із найулюбленіших свят українців - Дня вишиванки, і поділилася яскравими фото в національному вбранні. Однак уважні фанати відзначили, що Олена любить носити вишиванки не лише з нагоди свята, а і на сцені та повсякденному житті.

Також "Знай.ua" писав, що новообраний президент України Володимир Зеленський на зустрічі з представниками великих міжнародних рекрутингових і агентств. Наразі вже відомо, що Володимир Зеленський обговорював з представниками компаній ініціативу проведення прозорого конкурсу на посади голів ОДА.