Відомий український співак Сергей Бабкин часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно артист виставив ніжний кадр з вагітною дружиною Сніжаною Бабкіною. Так, парочка позувала абсолютно голими, ніжно притиснувшись один до одного, а Сергій розповів про віщий сон коханої, в якому майбутній син сам назвав своє ім'я.

"“Я мріяв про хлопчика. Це чесно. Думав про нього, яким він буде. А все почалося чотири роки тому, коли Снєжка побачила сон. Вона плавала у відкритому океані, й поруч з нею з глибини почало щось підійматися на поверхню. Виринув хлопчик. Він був повністю білий. Волосся та шкіра, як у янгола. Вона спитала його: «Хто ти?», а він відповів: «Я твій» і назвав своє ім’я. І воно дуже несподіване і неймовірно красиве. Музичне, поетичне, співоче, ліричне та історичне. Можу сказати тільки те, що воно має древньоєврейське і древньогрецьке походження.” ", - поділився уривком з інтерв'ю Бабкін. Фолловери не пройшли повз: "Які ж ви неймовірні! 😍👍👍Любіть один одного більше і сильніше з кожним днем! І не забувайте про нас...ваших обожнювачів. 😙", "Ох, як ніжно!", "Чари і Магія почуттів.Любові Вам безмежної!!!", "все чудово. але такі фото це не на всю країну. це сімейні особисті фото. перебір.".

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще