Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила трепетне відео, на якому грає з маленьким сином Михайлом у перервах між зйомками, показуючи йому різні картиночки. Так, артистка відзначила, що поки вона зайнята у грим-вагоні, з малюком сидить її тітка, а сама Регіна хоче навчити дитину англійської.

"#работа
Ось так у грим-вагоні проходять наші будні з Михайлом Владиславовичем - в перервах між зйомками працюю з сином 🙈🤪. Сподіваюся, всі мої зусилля дадуть Хороший результат! Я завжди вірю в краще!", - поділилася емоціями Тодоренко. Фолловери взялися коментувати, але їх думки розділилися: "Супер - Мама🤟❤️", "Яка гарна няня! Тюті, тюті, мій хороший... Добре, мама побігла)))))", "Він ще маленький для картинок", "Боже, вчити дитину до року англійської така маячня. Краще відразу китайський, ієрогліфи в картинках так захоплююче", "
Яка у Регіни гарна англійська !!!❤", "Яка ти розумна Регіна🔥🔥".

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.