Потап і Настя одружилися і вирушили у весільну подорож. У солодкий медовий місяць репер несподівано заговорив про минулої сім'ї. Потап опублікував відео, на якому його син від попереднього шлюбу читає реп. Фанатам сподобався відеоролик, про що вони написали під публікацією виконавця в Instagram.

"Мій хлопчик, з Випускним!! Я радий, що вклав частинку себе у Ваш виступ!! Ви молодці!! Школа Шкла лалалала!!!!" – написав український артист під публікацією.

Фанати новоспеченого подружжя дуже емоційно відреагували на публікацію:

"Дівчина на задньому фоні: "Коли могла б зачитати крутіше", ООО, Потап собі зміну вже готує!!Молодчинка! Дуже схожий на дружину), Мене більше пре від красуні на задньому плані, ось зірка де росте)))), Думаю, у Льоші буде донька. Настя дуже хоче дитинку., Там походу Нетта з Євробачення на задньому фоні захиталася., Андрій тепер в 5 клас перейшов? Удачки, Він, звичайно, мамина копія", - пишуть фанати.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Деякі поцікавилися, чи ладнає нова дружина Потапа з його сином: "а Настя спілкується з Андрієм? Просто цікаво".

Нагадаємо, рольові ігри Потапа і Насті Каменських потрапили на відео.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських показала американцям справжню красу по-українськи.

Також портал "Знай.ua" писав, що Потап показав супер стильний весняний лук.