У новому кліпі популярного німецького колективу Rammstein прозвучало зізнання російською мовою - "Я люблю тебе". Преса і шанувальники припускають, що слова адресовані відомій співачці Світлані Лободі.

Німецька рок-група Rammstein випустила кліп на композицію Ausländer ("Чужинець"). У своїй новій відеороботі музичний колектив піднімає гостру на сьогоднішній день тему міграційної кризи, показуючи історію європейців, які припливли до тубільців. Колектив випустив сьомий однойменний альбом, до нього увійшло 11 треків. Ходять чутки, що ця робота може стати останньою в історії легендарної рок-групи.

Лідер групи Тілль Ліндеманн порадував російських шанувальників, заспівавши російською мовою рядок — «Я люблю тебе». Як відомо, вже давно світовій знаменитості приписують роман зі співачкою Світланою Лободою. Шанувальники вважають, що саме співачці присвячені ці рядки.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.