Нещодавно епатажна українська співачка Оля Полякова оголосила про створення "першої жіночої партії України". Гучну заяву Полякова зробила під час доповіді на Форумі Жіночого Партнерства, який відбувся за підтримки громадської організації "Ділові Українські Жінки".

Полякову запросили на політичне ток-шоу на телеканалі NewsOne, куди вона вийшла на відеозв'язок. Під час шоу співачка та нардеп від "Опозиційного блоку" Наталя Королевська посперечалися.

Оля Полякова
Оля Полякова

Артистка підтвердила, що має намір створити українську жіночу партію. Вона заявила, що якщо пройде в парламент, буде займатися музикою. Екс-генпрокурор України Святослав Піскун водночас заявив, що у Верховній Раді "поставлять замість трибуни сцену", якщо Полякова зі своєю партією пройде в парламент.

[quote author=""]"Я впевнений, що, якщо вони потраплять у парламент, ми трибуну, де сидить

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Головне – пілони не поставте", – додала Королевська.

Наталія Королевська
Наталія Королевська

"Яке сексистське зауваження тільки що було про пілон, і звучало воно від жінки. Ганьба!" – сказала Полякова.

"Ну якщо сцена, то чому не поставити пілон. І будемо там чоловіків розглядати, ну це ж нормально", – сказала Королевська.

Нагадаємо, що Оля Полякова здивувала українців заявою про своє висунення в політику. Незабаром після цього супербілявка записала відеозвернення з питанням до своїх шанувальників.

Як повідомляв портал Знай.ua, Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також Знай.ua писав, Оля Полякова зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем.