Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість похвалилася дуже відвертим вбранням, кардинально змінивши стиль. Так, артиска вийшла на вулицю в укорочених брюках із завищеною талією і пікантній кофтині на шнурівці з глибоким декольте, зовсім забувши про бюстгальтер. Також Кароліна заінтригувала прихильників новим романом після розлучення з Муратом, підписавши серію кадрів словами кохання.

"Твоя увагу безцінна... Моя любов-безмежна.", - лаконічно підписала Лорак.

Шанувальники не змогли пройти повз і відреагували, більшою мірою, негативно:
"Шикарна жінка, але образ жахливий! Ці штани... Сам ракурс залишає бажати кращого. Руки .. як-ніби руки 60-ти річної жінки.", "Такі фото роблять жінки у відчаї... Жахливо.У стиліста вихідний?", "Скільки можна виставляти свої то труси ,то сісі", "Фотографія називається "шукаю чоловіка!" Казкар вже був", "Відразу видно, що жінка в активному пошуку!", "А ось груди обов'язково так оголювати?", "Стирається грань між співачками і п*віями, скоро можна вішати цінник і все."

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Особливо уважні фанати розгледіли і фотографа Кароліни, якого видно у відображенні скла між ніг дівчини:

"Ви вже встигли розглянути у відображенні на двері особу людини, яка фотографує Кароліну на айфон!?", "Під п*ську дивись, але уважно", "Між ніг видно", "Схожий на Лепса! Без окулярів", "Це донька".

Раніше повідомлялось, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.

Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.

А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.