Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила зворушливе спільне фото з новоспеченим чоловіком Потапом, відправившись в романтичний медовий місяць відразу після весілля. Так, закохана парочка позувала на тлі розкішного саду в готелі Анталії, Туреччина, ніжно обіймаючись і попиваючи вино.

"#honeymoon#bearanddiamond @realpotap", - лаконічно підписала Каменських. Фолловери не пройшли повз і залишилися в захваті: "Якщо буде номінація найкраща пара року - ви в ній перші 😍", "Мімімі ❤️❤️", "Обожнюю ♥️", "Які ж ви класні 🥰", "Мої улюблені❤", "Скільки ж ніжності 😍", "не Можна бути такими ідеальними😻😻😻".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Продюсер Потап також виставив подібний кадр, підписавши його набагато трепетніше: "В голові і серці тільки радість і щастя і ❤️,намагаюся працювати ,але зовсім не виходить - не хочу,живу ,сміюся,люблю @kamenskux".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.