Популярний український телеведучий Дмитро Комаров звернувся до українців за допомогою. Необхідно терміново зібрати значну суму коштів для лікування хлопчика.

Про це телеведучий тревел-шоу "Світ навиворіт" повідомив на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

"Пам'ятайте Вову Круглика з Броварів? 2 роки тому ви врятували йому життя – вчасно зібрали на операцію по видаленню пухлини (епендимоми) на шийних хребцях. Тоді він був на грані інвалідності. Встигли. Інші пухлини (одна в шийному відділі, друга у мозочку) тоді не загрожували й не заважали життю, лікарі вирішили їх не чіпати. На жаль, вони знову дали про себе знати", - йдеться в дописі.

Комаров повідомив, що зараз хлопчик стрімко втрачає чутливість правої ноги та руки. За словами телеведучого, Вова не хотів афішувати свої проблеми й спочатку знаходив пояснення тому, чому втрачав координацію.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Ви розумієте, що підлітки не люблять афішувати хвороби, щоб не нариватися на глузування. Вова теж спочатку намагався приховувати і вигадувати приводи – чому перестав ходити на футбол. А річ у тому, що зі стадіону він повертався в сльозах. Нога не слухається – голи пропускає, грає гірше, усі над ним сміються. Взагалі поламалися всі плани. Вовка закінчує 9 клас і ще кілька місяців тому планував після випускного надходити на програміста, і тут..." - написав ведучий.

На щастя, лікарі можуть допомогти юному українцеві. Вова Круглик вже був на консультації у лікаря з Барселони, який спеціалізується на подібних захворюваннях. Зараз хлопчик потребує декількох дороговартісних операцій, які "потрібно було зробити вчора".

"З'явилася надія – все це можна виправити. Але треба 79 500 тисяч євро. Терміново. Щоб зробити кілька операцій: перша - видалення пухлин на мозочку і в шийному відділі, друга - видалення пухлини в районі очі ( це вона так сильно деформує обличчя). Третя операція - на лівій руці, кисть якої зараз вже не може виконувати свої функції. Всі 3 операції треба провести "вчора", - повідомив Дмитро Комаров.

У рамках благодійного проекту "Склянка кава" Комаров просить усіх небайдужих відгукнутися та допомогти хлопчику одужати.

Нагадаємо, Дмитро Комаров вирішив не розкривати подробиці особистого життя, хоча це питання дуже хвилює його прихильниць.

Як повідомляв портал Знай.uа, Дмитро Комаров прокоментував обрання нового президента України Володимира Зеленського.

Також портал Знай.uа писав, що Дмитро Комаров опублікував зворушливе фото з дитинства, на якому він позує з братом і сестрою.