Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим фото. Нещодавно знаменитість похвалилася яскравою фотосесією для бренду Mozgi, виставивши напоказ розкішні довгі ноги і струнку фігуру. Так, артистка приміряла коротенький білий лонгслів, колготи в сіточку і високі червоно-чорні ботфорти, доповнивши образ футуристичними сонцезахисними окулярами і прозорою сумкою.

"Я озирнулася подивитися чи не озирнулася вона , щоб подивитися чи не озирнулася я. - озирнулася) ", - кумедно підписала Дорофєєва. Фолловери не пройшли повз: "Дивлячись на ці фото, світові моделі стоять і нервово курять в сторонці:)🙈 у них є гідна конкурентка!🔥🔥😍", "Дуже стильно 😻🔥🔥", "Дівчина з обкладинки 😍🔥", "БОМБІЧНА!", "Богинька!¡😍💕💥", "Як можна бути такою красивою???? 😍😍😍😍😍😍".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.