Українська телеведуча Нового каналу Крістіана Лебідь розповіла про досить курйозний випадок. Ведуча проекту "Аферисти в мережах" поділилася про те, як карає водіїв, які не дотримуються ПДР. Також зірка розповіла, що водити автомобіль її мотивував батько.

Крістіана Лебідь

Батько посадив за кермо і сказав: "Тисни на газ!", через хвилину: "Тисни на гальма! В автобус вріжемося!", – сміючись, згадує вона. – Я в паніці: "А гальма де?" До речі, непритомна блідість батькові до лиця. Ця історія не закінчилася нічим поганим. Навпаки, з того часу Олена-Крістіана – уважний і вмілий водій, завжди дотримується правил дорожнього руху. І її дуже дратують ті автомобілісти, які дозволяють собі нехтувати цими правилами.

"Одного разу довелося сісти хлопцеві на капот, тому що він виїхав на зустрічну смугу, – розповідає ведуча Нового каналу в інтерв'ю журналу Woman Magazine. – Сіла і демонстративно весело стала набирати ДАІ. Він зрозумів, що я реально викличу, і що зараз нас сфотографує багато свідків – і ретирувався. А початківцям Олена-Крістіна Лебідь рекомендує думати за двох – за себе і водія поруч.

Нагадаємо, наречена віце-міністра Розенка насмішила мережу провальним фото.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа наречена віце-міністра Розенка вигуляла коханого в центрі Києва.

Знай.uа писав, червоні трусики нареченої Розенка продають за кругленьку суму.